Amersfoortse horeca & catering voorkomen voedselverspilling

Amersfoortse horeca & catering voorkomen voedselverspilling

Horeca op slot verspil geen voedsel! Dat was de oproep van Rene Krebber (eigenaar Zakelijkbezorgd.nl) zondag 15 maart na de berichtgeving van de overheid om de horeca per direct te sluiten als abrupte maatregel tegen Corona.

 

Krebber kwam direct in actie en zocht contact met de partners van Zakelijkbezorgd.nl en plaatste een bericht op social media met de oproep “gooi niets weg”. Wij komen vanaf morgen alle restfood ophalen. In de keuken van Mercuur’s Catering zijn hier ruim 1.000 maaltijden van geproduceerd.

 

Krebber verteld: het zijn bijzondere dagen geweest waarbij wij overdonderd zijn door de vele bijdragen van horeca, leveranciers en vrijwilligers die zich bij ons hebben gemeld. Wij willen vanuit Zakelijkbezorgd.nl en Mercuur’s Catering & Events dan ook de  deelnemende bedrijven, vrijwillige koks, iedereen achter de schermen heel hartelijk bedanken en excuus als we iemand vergeten zijn in alle hectiek!

We hebben echt heel veel goeds gedaan voor diverse zorginstellingen, voedselbanken, particuliere ouderen, ziekenhuizen en heel veel anderen die onze hulp hard nodig hebben.

In totaal zijn er zo’n 1.000 maaltijden verspreid.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.