over ons

Over ons

Projecthuizen.nl staat voor Betekenisvol Verbinden én Doen. Voor onze klanten voeren we een breed scala van werkzaamheden uit, verdeeld over verschillende Projecthuizen:

– Onderwijs & Arbeidsmarkt
– Sociaal Ondernemen
– Duurzaamheid & Circulariteit
– Betekenisvol Verbinden Event & Organisatie

 

Projecthuizen.nl is een zelfstandige onderneming van ondernemer en entrepreneur Sylvia Krebber.

Wij werken samen met een team van professionals met ruime ervaring in de publieke sector en het bedrijfsleven. Deze samenwerking zorgt voor onderscheidende initiatieven, ideeën, samenwerkingen en successen.

Het team

Sylvia Krebber

Sylvia heeft 20 jaar ervaring als ondernemer en intermediair op het gebied van event, projectmanagement en maatschappelijk betrokken ondernemen. Daarnaast is zij als ervaren ondernemer en voormalig bestuurder in staat om de verbindingen te leggen binnen bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijk veld.

06 53 14 65 39  |  sylvia@projecthuizen.nl

Bart van den Heuvel

Bart is zeer goed thuis in het werken met en voor ondernemers. Daarnaast is hij met zijn ruime ervaring als ondernemer, projectleider en opdrachtgever in staat om de voortgang van het project te bewaken als het gaat om planning, budget en behaalde (tussen)resultaten.

06 51 16 16 66  |  info@projecthuizen.nl

We verbinden mensen en mogelijkheden. Verbinden als middel niet als doel, zo creëren we oplossingen die van betekenis zijn voor maatschappij en onze opdrachtgevers.

 

De SDG’s Duurzame Ontwikkelingsdoelen integreren we in ons beleid en acties.

 

SDG Nederland

 

 

Wij zijn aangesloten bij Happy Planet Professional

Download hier onze Milieubeleidsverklaring

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.