project-roc-midden-nederland

ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland Business & Administration College en Projecthuizen.nl hebben in december 2020, de handen ineen geslagen. Het gaat hierbij om een duurzame samenwerking tussen onderwijs en arbeidsmarkt, met als doel o.a. het bieden van leer- en werkervaringsplaatsen. Daarnaast werkt Projecthuizen.nl mee aan de ontwikkeling van innoverende onderwijsprojecten zoals Young Generation New Inspiration.

Young Generation New Inspiration

Heeft jouw organisatie of onderneming een interessant vraagstuk waarbij een frisse, jonge, multidisciplinaire kijk van buitenaf door onze studenten wellicht kan helpen? Business & Administration College Amersfoort levert skills en know-how Het Business & Administration College van ROC Midden Nederland Amersfoort biedt de mogelijkheid om specifieke thema’s met en door studenten van Business, Sales & Finance aan te pakken. Deze studenten komen op de arbeidsmarkt in de functies van junior accountmanager, medewerker marketing en communicatie, logistiek supervisor of bedrijfsadministrateur.

 

Download hier de flyer voor meer informatie.

 

Door mee te ondernemen met ons netwerk gaan we op zoek naar duurzame relaties binnen de arbeidsmarkt. We zoeken naar mogelijkheden en ontwikkelen met elkaar de talenten van de student.

 

Ondernemen is een belangrijk onderdeel bij de ROC MNL mbo-opleidingen. Het komt terug in de loopbaanbegeleiding en het praktijkonderwijs bij het Business & Administration College. Ook voor de ambitieuze studenten die snel hun diploma willen halen, extra uitdaging zoeken of willen doorstromen naar het hbo.

 

Voor meer informatie https://businessenadministration.rocmn.nl/ 

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.

CONTACT