project_gestuurd_opleiden

PROJECT GESTUURD OPLEIDEN – MBO AMERSFOORT SCHOOL VOOR VEILIGHEID

MBO Amersfoort School voor Veiligheid en Projecthuizen.nl werken sinds 2020 samen aan de ontwikkeling van projecten en Project Gestuurd Opleiden. Naast de ontwikkeling van Project Gestuurd Opleiden voor de opleiding Handhaving Toezicht en Veiligheid en Beveiliging, brengen wij stakeholders samen, stellen projectplannen op die aansluiten bij de leerdoelen binnen het kwalificatiedossier en begeleiden studenten tijdens de uitvoering en organisatie van de projecten.

 

Deze samenwerking heeft geleid tot een professionele en innovatieve aanpak, waarbij de projecten worden geïntegreerd in het onderwijs en er een sterke band met de arbeidsmarkt wordt gecreëerd. In 2018 resulteerde deze samenwerking en aanpak in de tweede prijs tijdens de Verkiezing Handhaving en Toezicht van CCV, Samenwerkende Rijksinspecties en VIDE. In 2022 werden we genomineerd en verkozen tot Runner-up tijdens de landelijke verkiezing van St. Afvalfonds Verpakkingen in de categorie “gemeente/bedrijfsleven met het beste samenwerkingsinitiatief om zwerfafval terug te dringen.

 

Binnen deze projecten werken wij samen met o.a. Dierenpark Amersfoort, VTH gemeente Amersfoort, VTH gemeente Leusden, Gemeente Nijkerk, ProRail, Rijkswaterstaat, VTH Gemeente Soest, VTH Gemeente Hilversum en USN Utrechts Samenwerkingsmodel Natuurtoezicht.

Ook geïnteresseerd wat Projecthuizen.nl voor jouw onderneming of organisatie kan betekenen in de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt? Stel jouw vraag of deel je uitdaging met ons.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.