projecthuis_betekenisvol_verbinden_event_organisatie

PROJECTHUIS BETEKENIS VERBINDEN EVENT & ORGANISATIE

Creëer maatschappelijk waarde met een event of maatschappelijk verantwoord uitje.

Bij betekenisvol ondernemen gaat het erom dat je met je bedrijf voorziet in een maatschappelijke behoefte, of een bijdrage levert aan maatschappelijke en sociale uitdagingen. Maar hoe doe je dat?

 

Projecthuizen creëert samen met de opdrachtgever verbindingen met een groot (maatschappelijk) netwerk en activiteiten. Samen bepalen we het doel, de juiste vorm en de maatschappelijke impact van het evenement.  Of het nu gaat om het delen van kennis, het verbinden, het presenteren van nieuwe ideeën of een maatschappelijk personeelsactiviteit. 

 

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om de doelstelling succesvol te behalen. Dit realiseren wij door het organiseren van:

 

– Trendsessies
– Congressen
– Netwerkbijeenkomsten
– Platformbijeenkomsten
– Workshops
– Seminars
– Maatschappelijke teamactiviteiten.
– Online TV formats

Laat je inspireren en informeren door ons nieuwste online TV format Regionaal Perspectief.

Wij werken samen met een uitgebreid en onderscheidend (maatschappelijk) netwerk van locaties, sprekers, cateraars en overige leveranciers.

Interesse?

Ook geïnteresseerd wat Projecthuizen.nl voor jouw onderneming of organisatie kan betekenen bij het organiseren van een evenement of activiteit? Stel jouw vraag of deel je uitdaging met ons. 

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.