Projecthuizen.nl spreker tijdens de Dag van de BOA

Projecthuizen.nl spreker tijdens de Dag van de BOA

 

13 juni Dag van de BOA, tijdens deze dag zijn Sylvia Krebber, Bart van den Heuvel namens Projecthuizen.nl – MBO Amersfoort School voor Veiligheid samen met Luca van Antwerpen Toezichthouder/Buitengewoon opsporingsambtenaar Gemeente Amersfoort spreker tijdens de inspiratiesessies.

 

MBO Amersfoort School voor Veiligheid – Projectbureau Projecthuizen.nl en Gemeente Amersfoort hebben van de leefomgeving een leeromgeving ontwikkeld. De leefomgeving in winkelcentra en wijken is een leeromgeving geworden voor studenten in opleiding tot handhaver. De studenten in uniform, schouwen de winkelgebieden, spreken ondernemers en inwoners aan op o.a. zwerfafval, hondenbeleid en fietsers in het winkelgebied. Met als resultaat: een zichtbare vermindering van overlast.

 

Dit “Project Gestuurd Opleiden” leverde in 2018 de tweede prijs op tijdens de Verkiezingen Handhaving en Toezicht en een nominatie voor de Award Afvalfonds Verpakkingen 2022. Het is project is afgelopen jaren doorontwikkeld en dit heeft geresulteerd tot een vast onderdeel in de opleiding, waar wekelijks ruim tachtig 1e -, 2e – en Niveau 4 studenten aan deelnemen.

 

Tijdens de inspiratiessessie delen we met plezier de ervaringen en kennis die we de afgelopen jaren met elkaar hebben opgedaan en vooral wat deze betekenisvolle samenwerking opbrengt voor de studenten, de gemeente en de samenleving!

 

Voor meer informatie https://www.dagvandeboa.nl/

 

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.