Samen Schoon en Leefbaar van start in Hoevelaken

Samen Schoon en Leefbaar van start in Hoevelaken

Gemeente Nijkerk, Projecthuizen.nl en MBO Amersfoort School voor Veiligheid hebben de handen ineen geslagen. Vanaf 11 februari start het project “Samen Schoon en Leefbaar” in Hoevelaken. Voor studenten in opleiding tot Handhaver Toezicht en Veiligheid wordt de leefomgeving een leeromgeving in het winkelcentrum van Hoevelaken en vanaf mei in de binnenstad van Nijkerk. 

De studenten werken aan een schoon winkelgebied door het tegengaan van zwerfafval. De basis voor een goed zwerfafvalbeleid is preventie en voorlichting geven over naleving van de regels. Het gezamenlijk gevoel van verantwoordelijkheid hierbij creëert draagvlak en daadkracht. De door de HTV-studenten uitgevoerde leeropdrachten spelen hierin een rol. Deze samenwerking heeft een grote maatschappelijke meerwaarde en creëert een win win situatie voor alle partijen.

 

Samen Schoon en Leefbaar is een initiatief van Gemeente Nijkerk en wordt uitgevoerd door. Projecthuizen.nl in samenwerking met MBO Amersfoort School voor Veiligheid en Gemeente Nijkerk

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.