tijd-voor-je-rondje-kunst-beweging

TIJD VOOR JE RONDJE KUNST & BEWEGING

Projecthuizen.nl heeft in opdracht van gemeente Amersfoort, de projectleiding en organisatie uitgevoerd van de wandelroute Tijd voor je Rondje Kunst & Beweging. In een maand tijd is de kunstzinnige wandelroute tot stand gekomen samen met de gemeente, binnenstad ondernemers, kunstenaars, stadsdichters en Citymarketing. Tijdens de wandeling ontdek je prachtige kunstwerken in het centrum van Amersfoort. Van omgetoverde etalages tot gedichten op de muren van de stad. Alle kunstwerken die je tijdens het wandelen tegenkomt, zijn gemaakt door Amersfoortse kunstenaars.

Tijd voor je Rondje Kunst & Beweging is t/m 31 maart 2021 te bekijken en bewandelen. Zo worden Amersfoorters uitgenodigd om even de benen te strekken, kunst en cultuur in Amersfoort te bewonderen én even het hoofd leeg te maken in deze tijden. De route en etalages zijn verlicht en verbindt de binnenstad met de Nieuwe Stad op een betoverende manier. Verwonder je, laat je verrassen en laat je fantasie de vrije loop met kunst en street-art in de stad.

Je komt alles te weten over de kunstwerken en kunstenaars via het scannen van QR-codes tijdens de wandeling. Dit maakt het een speelse, interactieve wandeling voor jong en oud.

 

Tijd voor een rondje kunst & beweging? Zeker weten!

 

Bekijk hier het artikel in het Algemeneen Dagblad.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.