project-wcud

PROJECT WORLD CLEANUP DAY AMERSFOORT

Projecthuizen.nl organiseert sinds 2020 in opdracht van de gemeente Amersfoort de World Cleanup Day in Amersfoort. World Cleanup Day is ‘s werelds grootste jaarlijkse opruimactie.

 

Projecthuizen.nl is verantwoordelijk voor de gehele organisatie, projectleiding en uitvoering van het evenement. Wij begeleiden ruim veertig georganiseerde opruimacties op het land en te water. Samen met ruim vijfhonderd enthousiaste deelnemers en een team van betrokken vrijwilligers maken we het verschil om Amersfoort vrij te maken van zwerfafval.

 

Op 21 september 2024 is het World Cleanup Day, doe je mee? 

 

Of je nu al regelmatig meedoet met het opruimen van zwerfafval in Amersfoort of nog nooit hebt deelgenomen, deze dag is de perfecte gelegenheid om je steentje bij te dragen en deel uit te maken van deze wereldwijde opruimdag. Ben je onderdeel van een bedrijf en wil je met je collega’s een bijdrage leveren aan een schoon Amersfoort? Ben je lid van een vereniging en ben je het zwerfafval helemaal zat? Of ben je een groep vrienden en willen jullie een schone plek om te spelen of te sporten? Help dan mee om Amersfoort vrij te maken van zwerfafval en meld je aan!

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.