projecthuis_duurzaamheid_circulariteit

PROJECTHUIS DUURZAAMHEID & CIRCULARITEIT

Duurzaamheid & Circulariteit, afval als grondstof

Wat kun je als organisatie met circulariteit? Zijn we al niet bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Circulariteit gaat verder dan duurzaam ondernemen. Het gaat om het besef dat er geen grondstoffen verloren mogen gaan en is gericht op gebruik van het hele product, recycling en compostering. Kortom, de cirkel sluiten.

Voedselverspilling No Time To Waste; KEIBewust033

Nederland wil in 2030 de beperking van CO2 uitstoot halveren en de circulaire economie stimuleren. Projecthuizen levert een bijdrage aan deze duurzaamheidsdoelstellingen door op ludieke wijze bewustwording te creëren bij jongeren, horeca en burgers ten aanzien van voedselverspilling. Gedragsverandering wordt zowel direct als op langere termijn gestimuleerd.

 

Hiervoor hebben wij een tweetal concepten ontwikkeld met evenementen en horecapartners;

 

– Restifal voor de festivals in de stad.

– Gastvrij Tafelen voor de vaste horecagelegenheden die dit concept het gehele jaar kunnen gebruiken.

Duurzaamheid en het voorkomen van afval; KEISchoon033

Projecthuizen.nl helpt mee zwerfafval tegen te gaan. Met KEISchoon033 werken we samen met gemeente, onderwijs, bedrijven en inwoners mee aan een schone stad.

Lees hier alles over KEISchoon033

Interesse?

Ook geïnteresseerd wat Projecthuizen.nl voor jouw onderneming of organisatie kan betekenen met betrekking tot samenwerking KEISchoon033 en/of KEIBewust033? Stel jouw vraag of deel je uitdaging met ons.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.