projecthuis_onderwijs_arbeidsmarkt

PROJECTHUIS ONDERWIJS & ARBEIDSMARKT

Samen leren samen (net)werken.

Als gevolg van technologische, sociaal-culturele en economische ontwikkelingen verandert de vraag naar arbeid voortdurend. Er is sprake van een sterke differentiatie van functies en beroepen. De aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt is hierbij een belangrijk vraagstuk die komende jaren sterk toeneemt. Scholen en bedrijven hebben een grote behoefte aan duurzame contacten en samenwerking.

 

Projecthuizen.nl werkt als projectleider voor het Platform Onderwijs & Arbeidsmarkt. We realiseren verbindingen en voeren alle activiteiten en evenementen uit.

 

Platform Onderwijs & Arbeidsmarkt wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Amersfoort.

 

ROC Midden Nederland

Projecthuizen.nl en ROC Midden Nederland hebben een samenwerkingsverband gesloten. Door mee te ondernemen met ons netwerk gaan we op zoek naar duurzame relaties binnen de arbeidsmarkt. We zoeken naar mogelijkheden en ontwikkelen met elkaar de talenten van de student. Door te investeren in deze aanpak kan vroegtijdig studie uitval worden voorkomen. 

 

Daarnaast werkt Projecthuizen.nl mee aan de ontwikkeling van innoverende onderwijsprojecten.

 

Interesse?

Ook geïnteresseerd wat Projecthuizen.nl voor jouw onderneming of organisatie kan betekenen in de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt? Of is de interesse gewekt dit succesvolle project ook in jouw gemeente uit te rollen? Stel jouw vraag of deel je uitdaging met ons.

CONTACT

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.