project_regionaal_perspectief

PROJECT REGIONAAL PERSPECTIEF

Nieuw online TV-format Regionaal Perspectief naar een initiatief en idee van Projecthuizen.nl voor en door ondernemers.

 

Een kanaal vol positief nieuws, informatie, inspiratie en mogelijkheden. Met een team van enthousiaste ondernemers is in minder dan 10 dagen tijd Regionaal Perspectief gerealiseerd.

 

De informatiebehoefte van ondernemers in deze coronatijd is erg groot. Zeker nu de eerste stap naar een anderhalvemeter-economie moet worden  gemaakt. ‘Hoe dan‘ is voor menig bedrijf de vraag.

Veel aandacht gaat -terecht- uit naar kwetsbare groepen in onze samenleving, het onder controle houden van de verspreiding van Covid-19 en de capaciteit en bescherming in ziekenhuizen en verzorgingshuizen. 

 

Onze economie wordt hard getroffen, de overheid zet zijn beste beentje voor en heeft snel veel maatregelen genomen en voorzieningen getroffen. De eerste kwartaalcijfers druppelen langzaam binnen en de vrees over de cijfers over het tweede en derde kwartaal neemt hand over hand toe. 

 

Er ontstaan steeds meer geluiden en hulpkreten van ondernemers. Ook met de nieuwe ‘Stap voor stap – wat kan wanneer versoepelen van de maatregelen’ blijven het onzekere tijden.

 

Hoe blijf je in deze tijden als ondernemer overeind? Met het enorme netwerk van een aantal enthousiaste ondernemers in regio Amersfoort, gaan we proberen handvatten en informatie met elkaar te delen om tijdens en na deze crisis inspiratie op te doen.

 

Tijd voor een tegenbeweging dus!

 

Via www.regionaalperspectief.nl kan je de uitzending op elke dinsdag om 16.00 uur bekijken of op een later moment terugkijken via uitzending gemist.

 

We gaan de interactie aan met de kijkers, via het contactformulier kunnen inspirerende ondernemersinitiatieven met ons worden gedeeld. Of wellicht zijn er vragen of is er extra informatiebehoefte waar Regionaal Perspectief bij kan helpen de verbindingen te leggen; laat het weten!

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.

CONTACT