Projecthuizen.nl genomineerd voor de Afvalfonds Verpakkingen Awards

Projecthuizen.nl genomineerd voor de Afvalfonds Verpakkingen Awards met onderwijsprojecten studenten Handhaving en Veiligheid

Stichting Afvalfonds Verpakkingen heeft vandaag de genomineerden bekend gemaakt van de Afvalfonds Verpakkingen Awards 2022. Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Marko Hekkert, hoogleraar Innovatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht, heeft in zeven categorieën een top-2 bepaald. Projecthuizen.nl is genomineerd in categorie C “Gemeente/bedrijfsleven met het beste samenwerkingsinitiatief om zwerfafval terug te dringen”.

De jury over Projecthuizen:

 

KEISchoon033 heeft een zeer inspirerende samenwerking tussen een MBO school en een gemeente. Zwerfafval en jongeren gaan vaak samen. Met het aanspreken van jongeren door jongeren getuigt dit project van karakter, Bedrijfsleven, gemeente, onderwijs en organisaties slaan de handen ineen, en maken van de leefomgeving een leeromgeving. Met het creeren van bewustwording tot het verminderen als resultaat. Gericht op preventie. Interessante rol voor BOA’s die mensen aanspreken op hun gedrag en een goede samenwerking met MBO Amersfoort.

 

Vanaf vandaag kan het publiek haar stem uitbrengen via de website. Stem je mee?

Het zou geweldig zijn, als we als Amersfoortse organisatie laten zien hoe we MBO onderwijs Handhaving Toezicht en Veiligheid samenbrengen in een leeromgeving en zo bewustwording creëren rondom het thema zwerfafval.

Hartelijk dank voor je stem! Samen voor een schone stad.
 

Mis niks via Facebook en Nieuws Update

We delen graag onze kennis en activiteiten met je, volg ons via Facebook en blijf op de hoogte.

 

https://www.facebook.com/projecthuizen.nl/ 

 

 

Heb je deze Nieuws Update doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in en ontvang deze voortaan in je inbox.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

En ontvang één keer per kwartaal nieuws over onze nieuwe projecten.